Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

FE søger blackhat-talenter til specialenhed

Indholdsområde

 
 
hackerakademi
 

FE søger blackhat-talenter til specialenhed 

Har du talent for programmering og lyst til at udfordre dig selv?
Prøv vores challenge på hackerakademi.dk og søg om optagelse på hackerakademiet. Uddannelsesstart er den 3. august 2020.

10-12-2019 - kl. 13:45

Hvem er vi?
FE er Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste. Vores væsentligste efterretningsmæssige opgaver er at indsamle, bearbejde og formidle informationer om forhold i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed.

Vi bruger aktivt de muligheder, som den teknologiske udvikling giver os, herunder bl.a. netværksindhentning. Det omfatter aktiv elektronisk indhentning mod computernetværk, hvilket betyder, at man hacker sig ind i it-systemer og computere for at skaffe vital information. Det er et arbejde, der kræver medarbejdere med meget stærke og alsidige tekniske kompetencer, som du bl.a. lærer på hackerakademiet.

Specialuddannelse i FE.
FE´s hackerakademi er for dig´, der har et særligt talent for programmering og IT og har lyst til at udfordre dig selv og blive endnu bedre. Uddannelsen er en avanceret grunduddannelse på færdigheder og holdninger. Hackerakademiet er et intenst uddannelsesforløb, hvor vi klæder den enkelte elev kompetencemæssigt på til at kunne indgå i et offensivt hackerteam. Det kræver tekniske færdigheder, men også ordentlige menneskelige værdier og evne til samarbejde.

Uddannelsen varer 5 måneder og indeholder bl.a. følgende områder:

 • Netværk
 • Programmering
 • Systemarkitektur
 • It-infrastruktur
 • Web exploitation
 • Reversering
 • Rekognoscering
 • Binary exploitation
 • Malware
 • Avancerede teknikker

Hvis du bliver optaget på uddannelsen, lærer du at anvende komplekse metoder og værktøjer, og du bliver undervist i grundlæggende operationssikkerhed. Du vil igennem uddannelsen blive undervist af FE´s egne medarbejdere samt udvalgte gæsteundervisere blandt verdens førende eksperter inden for deres område.

Under uddannelsen vil du løbende blive vurderet på dine faglige evner og dine personlige kompetencer.

Består du uddannelsen, vil vi i fællesskab med dig vurdere, hvilke af vores teams du skal tilknyttes i fremtiden.

Du vil under uddannelsen være lønnet i henhold til relevant overenskomst. Lønnen under uddannelse er ca. 30.000kr. pr. måned. Ved efterfølgende ansættelse vil du få en individuel lønforhandling.

Uddannelsen vil blive gennemført i Københavnsområdet. Såfremt geografien er en udfordring for den enkelte ansøger, vil vi i ansøgningsforløbet klarlægge mulige løsninger for indkvartering.

Hvad er de jobmæssige rammer efter akademiet?
Uddannelsen er skabt med henblik på en efterfølgende ansættelse i FE’s Afdeling for Netværksindhentning. FE er en arbejdsplads i rivende udvikling, og vi har ambition om at være én af de bedste. Vi er en dynamisk arbejdsplads med spændende arbejdsopgaver og karrieremuligheder, der ikke eksisterer udenfor tjenesten.

Hvordan ved jeg, om jeg har det, der skal til?
Vi opfordrer alle uanset baggrund til at søge om optagelse på akademiet. Men vi har kun plads til de bedste! Hvis du kan sige ”ja” til nedenstående, vil vi opfordre dig til at søge:

 • Du har veludviklede programmeringsfærdigheder.
 • Du har en høj matematisk/logisk intelligens.
 • Du kan arbejde i et team, hvor der stilles høje krav til dig.
 • Du har en ren straffeattest.

Du kan også teste dig selv på hackerakademi.dk og se om du har hvad der skal til

Rekrutterings- og udvælgelsesforløb.
Udvælgelsesforløbet til FE´s hackerakademi er intensivt og sker løbende fra ansøgningsfristen og frem til den 5. juni 2020, hvor de bedst egnede kandidater vil blive udvalgt. Udvælgelsen vil være en kombination af praktiske opgaver, online-tests og samtaler med både Forsvarets psykologer og nogle af FE´s egne relevante medarbejdere.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil vi kontakte dig og guide dig igennem hele udvælgelsesforløbet.

Hvordan ansøger jeg?
Ansøgningsskemaet printes, udfyldes og sendes pr. brev til FE på nedenstående adresse:

Forsvarets Efterretningstjeneste
Personalesektionen
Mrk. Akademi
Kastellet 30
2100 København Ø

Det er også muligt at aflevere ansøgningen fysisk i en lukket kuvert på adressen: Kastellet 19 på hverdage i tidsrummet 09:00 – 14:00.

Sammen med ansøgningsskemaet vedlægger du dit CV, dokumentation for evt. uddannelse samt en motiveret ansøgning.

Derudover skal du oprette en anonym emailkonto til brug for senere kommunikation med FE. Mailaressen påføres ansøgningsskemaet. Denne mailadresse skal være oprettet kun til dette formål.

Du kan downloade ansøgningsskemaet her.

Sidste frist for modtagelse af ansøgning er mandag d. 27. januar 2020

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg søger et job i FE?
Når du søger om optagelse på hackerakademiet, søger du et arbejde i FE.
Vi anbefaler derfor, at du beskytter dig selv og er diskret om, at du har søgt job hos FE. Det gælder i samtale med venner og kolleger, men også på de sociale medier (f.eks. Facebook og LinkedIn).

At du skal være diskret om dit job, er et generelt vilkår for at være ansat i FE. Sikkerheden handler både om at passe på medarbejderne og holde FE’s kapaciteter hemmelige. Fokus på sikkerhed skaber en særlig arbejdssituation, og det skal du som ansøger gøre dig bevidst om inden en eventuel ansættelse.

Du er velkommen til at kontakte HR på 33 32 55 66, lokal 2213  eller 2226, hvis du har spørgsmål til uddannelsen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere i vores beretning ”Indblik”, hvor du kan få et mere detaljeret indblik i FE’s opgaver og FE som arbejdsplads.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.