Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

FE søger blackhat- og whitehat-specialister

Indholdsområde

 
 
Hackerakademi 2017
 

FE søger blackhat- og whitehat-specialister 

Har du talentet til at blive en af vores kommende blackhat– eller whitehat-pecialister, kan du søge om optagelse på vores hackerakademi med start den 1. november 2017.

03-03-2017 - kl. 21:15
Hvem er vi?
Forsvarets Efterretningstjeneste, FE, er Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste. Vores væsentligste efterretningsmæssige opgave er at indsamle, bearbejde og formidle informationer om forhold i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed. Derudover har FE til opgave på nationalt niveau at medvirke til beskyttelsen af Danmarks kritiske informations- og kommunikationsteknologiske infrastruktur, som varetages af FE´s Center for Cybersikkerhed, CFCS.

En del af tjenesten består af særlige teams, der enten har til opgave at skaffe sig adgang til lukkede netfora, it-systemer og computere, eller erkende og standse igangværende og kommende cyberangreb mod Danmark. Disse teams er ikke for alle, og det kræver både særlige færdigheder og en bestemt personlighed at kunne indgå i et af disse.

Uddannelsen som black- og whitehat-specialist
FE’s hackerakademi er for dig, der har et særligt talent. Akademiet vil uddanne dig til at indgå i et af vore teams, hvor du enten kommer til at arbejde med offensiv netværksindhentning eller med imødegåelse af angreb på Danmarks vigtigste netværk.

Uddannelsen varer 4 ½ måned og består af fire moduler:
  • Et basismodul, hvor du vil lære om netværk, it-infrastruktur og avanceret sikkerhed.
  • Et defensivt modul, hvor du vil lære om, hvordan man forsvarer sig over for hackere.
  • Et offensivt modul, hvor du vil lære egentlige hacker-teknikker.
  • Et operativt modul, hvor fokus er på anvendelsen af de lærte tekniker i et efterretningsmæssigt miljø.
Under uddannelsen vil du løbende blive vurderet, både på faglige evner og på personlige kompetencer. Består du uddannelsen, vil vi ud fra dine faglige resultater og erfaringer, dine personlige kompetencer og i fælleskab med dig vurdere, hvilke af vores teams du skal tilknyttes i fremtiden.

Du vil under uddannelsen være lønnet i henhold til relevant overenskomst. Lønnen under uddannelsen er ca. 30.000 kr. pr. måned. Ved evt. efterfølgende ansættelse vil du få en individuel lønforhandling.

Uddannelsen vil blive gennemført i Københavnsområdet.

Hvordan ved jeg, om jeg har det, der skal til?
Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge om optagelse på akademiet. Men vi har kun plads til de bedste! Hvis du kan sige ”ja” til nedenstående krav, vil vi opfordre dig til at søge.
  • Du har veludviklede programmeringsfærdigheder.
  • Du har en høj matematisk/logisk intelligens.
  • Du kan arbejde i et team, hvor der stilles høje krav til dig.
  • Du har en ren straffeattest.

Rekrutteringsforløb

Udvælgelsen til FE’s hackerakademi er et omfattende afprøvnings- og udvælgelsesforløb, som vil vare frem til 22. september 2017, hvor de bedst egnede kandidater vil blive udvalgt. Udvælgelsen vil være en kombination af online-tests og samtaler med både Forsvarets psykologer og nogle af FE’s operative chefer. Man skal undervejs i forløbet forvente at afsætte tid til tidsbestemte programmeringsopgaver, udfyldelse af personlighedstest, job- og sikkerhedssamtaler, med videre.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil vi kontakte dig og guide dig igennem hele rekrutteringsforløbet.

Hvordan søger jeg?
Ansøgningsfristen er overskredet, men du kan finde opgaven der blev brugt via dette link.

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forsvarsministeriets pressevagt
- tlf. 72 81 04 00