Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
 

Cyberdage d. 22. – 23. oktober 

Center for Cybersikkerhed og en række uddannelsesinstitutioner åbner igen dørene og afholder to cyberdage d. 22. – 23. oktober som led i den nationale cybersikkerhedsmåned

18-09-2019 - kl. 15:10
Sammen med Københavns Erhvervsakademi, Aalborg Universitet, Syddansk Universitet, Copenhagen Business School og DTU - Technical University of Denmark afholder Center for Cybersikkerhed to cyberdage i oktober som led i den nationale cybersikkerhedsmåned.

Cyberdagene afholdes i forlængelse af sommerskolen i cybersikkerhed, der løb af stabelen d. 19. – 23. august. Sommerskolen var en stor succes, og parterne har derfor besluttet at fortsætte samarbejdet i cybersikkerhedsmåneden ved at tilbyde et to-dages seminar, CyberSecurity Days. Deltagerne vil få mulighed for at opleve et udvalg af sommerskolens oplæg og øvelser, som vil give dem ny viden om aktuelle temaer inden for cybersikkerhed.

CyberSecurity Days er en mulighed for erhvervsliv, det offentlige og studerende for at mødes om den fælles interesse for cybersikkerhed. Muligheden for dialog med ligesindede kan fungere som grobund for kommende samarbejder inden for cybersikkerhed.

CyberSecurity Days finder sted d. 22. og 23. oktober 2019 på SDU, Syddansk Universitet, i Odense og er finansieret gennem en bevilling fra Center for Cybersikkerhed.

Læs mere om CyberSecurity Days samt tilmelding her: https://cyberdays2019.sdu.dk/

Tilmeldingsfristen til CyberSecurity Days er d. 15. oktober 2019.

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til FE presse tlf. 20 16 05 93