Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Center for Cybersikkerhed bidrager til ny antologi fra Det Kriminalpræventive Råd

Indholdsområde

 
 
 

Center for Cybersikkerhed bidrager til ny antologi fra Det Kriminalpræventive Råd 

Det Kriminalpræventive Råd har i dag udgivet antologien ”Når forbrydelser bliver digitale”, som handler om cybercrime, cyberspionage og cybersikkerhed. Chef for Center for Cybersikkerhed, Thomas Lund-Sørensen, har bidraget med artikel om cyberspionage.

08-04-2016 - kl. 14:30

Antogologien fra Det Kriminalpræventive handler om cybercrime, cyberspionage og cybersikkerhed. Thomas Lund-Sørensen har bidraget til antologien med en artikel, der handler om cyberspionage, og om hvad man som virksomhed eller myndighed kan gøre for at beskytte sig mod hackerangreb og spionage.
 

I artiklen fremhæver Thomas Lund-Sørensen blandt andet, at implementering af fire enkle sikringstiltag hos myndigheder og virksomheder reducerer sandsynligheden for, at angreb lykkes, med op til 80%. Sikringstiltagene er beskrevet uddybende i vejledningen Cyberforsvar, der virker.


Udover bidrag fra Center for Cybersikkerhed indeholder antologien blandt andet også bidrag fra Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center, Børneradet, SSP København, Red Barnet og Rådet for Digital Sikkerhed.

Her kan du læse Når forbrydelser bliver digitale

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forsvarsministeriets pressevagt
- tlf. 72 81 04 00