Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
 

Stor undersøgelse om cyber- og informationssikkerhed 

Ny undersøgelse skal give bedre indsigt i danske virksomheders cyber- og informationssikkerhedsniveau, og dermed gøre os klogere på cyber- og informationssikkerheden i Danmark.

18-05-2015 - kl. 12:58
Center for Cybersikkerhed støtter op om den stort anlagte undersøgelse af cyber- og informationssikkerhedsniveauet i Danmark, der gennemføres af revisions- og rådgivningsvirksomheden PwC. Formålet med undersøgelsen er at tegne et så klart og retvisende billede af dansk erhvervslivs modenhed inden for cyber- og informationssikkerhed som muligt.

Udover Center for Cybersikkerhed bakkes undersøgelsen op af Finansrådet og DI ITEK. Center for Cybersikkerhed opfordrer til, at private virksomheder deltager i undersøgelsen, der tager cirka 15 minutter at gennemføre. Alle deltagere vil gratis blive tilbudt den endelige rapport, der udarbejdes på baggrund af undersøgelsen. Undersøgelsen er primært rettet mod personer med funktioner som CIO, CISO, it-chef, it-driftschef, RISK samt entreprisearkitekturansvarlig.

Deltag i undersøgelsen.

Del gerne linket med relevante kollegaer i din virksomhed og via dit netværk, så vi i fællesskab kan blive klogere på cyber- og informationssikkerheden i Danmark.