Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Nyheder fra 2019 

  -  

    


19-02-2020
Bliv junior cyberanalytiker, og vær med til at passe på Danmark
Fra i dag søger Forsvarets Efterretningstjenestes Center for Cy-bersikkerhed (CFCS) flere junior cyberanalytikere, som skal være med til at beskytte Danmark mod cyberangreb.


10-12-2019
FE søger igen hackertalenter
FE skal fortsat ansætte flere dygtige medarbejdere med evner inden for hacking. Derfor fortsætter tjenesten succesen med rekruttering via Hackerakademiet. I år vil der være fokus på at rekruttere de bedste blackhats.


29-11-2019
FE udgiver risikovurdering for 2019
I den årlige risikovurdering beskriver Forsvarets Efterretningstjeneste de vigtigste trusler mod Danmarks sikkerhed. I år kan du bl.a. læse om Arktis, Rusland, Kina og cyber- og terrortrusler.


01-10-2019
National cybersikkerhedsmåned skal løfte danskernes digitale sikkerhed
Digitaliseringen giver os store muligheder som samfund, men vi bliver også mere sårbare, når faren kun er et enkelt klik væk. Pressemeddelelse fra Forsvarsministeriet.


10-09-2019
Det danske cyberlandshold er klar til EM
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er klar med de 10 it-talenter, der skal forsvare de rød-hvide farver ved de kommende europæiske cybermesterskaber.


16-08-2019
Chefen for Center for Cybersikkerhed fortsætter
Thomas Lund-Sørensen fortsætter i stillingen som chef for et styrket Center for Cybersikkerhed under Forsvarets Efterretningstjeneste.


15-05-2019
Er du klar på en udfordring?
Få indblik i den digitale verden i en efterretningstjeneste med den nylancerede hjemmeside FEchallenges.dk.


26-03-2019
Cybertruslen mod Danmark 2019
Center for Cybersikkerhed i Forsvarets Efterretningstjeneste udgav mandag sin årlige nationale cybertrusselsvurdering.


05-03-2019
Center for Cybersikkerhed lancerer målrettet uddannelse til cyberanalytikere
Forsvarets Efterretningstjeneste offentliggør et spændende jobopslag, der byder på en tre måneders betalt uddannelse i cybersikkerhed med efterfølgende jobmulighed i Center for Cybersikkerheds situationscenter for interesserede og talentfulde unge.


04-02-2019
FE sender unge it-talenter ud på en fysisk og digital skattejagt
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) skal igen i år bruge Danmarks stærkeste it-talenter til det danske cyberlandshold. Derfor lyder startskuddet i dag til FE’s ”cyberhunt”, der er en digital og fysisk skattejagt.


Produktarkiv

I produktarkivet findes alle nyheder om ikke-klassificerede produkter, som er offentliggjort på fe-ddis.dk, siden hjemmesiden blev oprettet i 2004.